Pis Compartit viatga a Mèxic

Pis Compartit viatga a Mèxic.

El documental, del realitzador Javier Pernas, ha estat seleccionat per a participar del Festival Contra el Silencio Todas las Voces que es durà a terme del 31 de març al 4 de abril a la capital mexicana i altres importants ciutats del pais.

Entérate más en:
Piel segueix de la seva gira per festivals

En aquesta ocasió, PIEL, de Javier Pernas, ha estat seleccionat pel Cinema Perpetuum Mobile Festival que es realitzarà a Minsk, Bielorússia a l'abril 2014 en la categoria Experimental.

Entérate más en:
Piel al X Directors Lounge – Berlin 2014

El curtmetratge Piel, del realitzador Javier Pernas ha sigut seleccionat per participar en el X Berlín International Directors Lounge, Contemporary Art Media, que es va realitzar del 6 al 14 de Febrer.

La Mostra, que es presenta de forma paral·lela al Festival Internacional de Cinema de Berlín, està dedicat a filmes en tot tipus de suport de producció independent i vinculats a duracions, formats i estètiques múltiples.

Entérate más en:

Pis Compartit participa al DH Festival

El documental Pis Compartit (Barcelona, 2013) del realitzador Javier Pernas i produït per De tot arreu Produccions, ha estat seleccionat pel DH Festival – Festival Internacional de Cinema i Drets Humans que es durà a terme al desembre al Centre de Cultura Contemporánea de la ciutat de Barcelona (CCCB).

Entérate más en:
--------666

El cortometraje PIEL del realizador Javier Pernas participará en el UNFRAME FESTIVAL en la SELECCION OFICIAL COMPETITIVA EXPERIMENTAL LATINOAMERICANO. Estamos muy contentos y emocionados.

Sinopsis:

La piel (todas las pieles/la piel en femenino) como nuestra parte más visible (y sensible), nos condiciona tanto como nos define.

Entérate más en:

Poster Documental Pis Compartit

Més informació:

STREAMING: TRANSMISSIÓ D'ESDEVENIMENTS EN DIRECTE

A DTA Produccions incorporem el nostre servei de Streaming adaptant‐nos a les necessitats de cada client, tant pel que fa a les possibilitats tècniques com de pressupost, assegurant sempre la màxima qualitat de transmissió, àudio i vídeo.

Veure més informació


més:

Últimes gravacions del documental Pis compartit amb sabor agridolç...


Últimes gravacions del documental Pis compartit amb sabor agridolç ... coses bones i coses dolentes en la vida dels nostres protagonistes ... és el que comporta fer documentals, no sempre el final és el que volem o esperem.

Ja estem treballant en el guió i l'estructura i a poc a poc la pel·lícula va prenent forma.

Aviat esperem tenir més novetats.


Més informació:

Hem acabat amb éxit la nostra companya de crowdfundingEn nom de tots els que fem Pis compartit, volíem agraïr infinitament a tots els nostres mecenes  per haver confiat i voler ser part del nostre documental. Les paraules que més escoltem de les persones que passen per la Llar Ronda són: dignitat i llibertat, i són aquestes mateixes paraules les que creiem nosaltres que han de ser l'eix de la nostra pel·lícula, tant a la pantalla, com en el procés de realització. Gràcies a la vostra col·laboració avui és possible.

Encara queda molt treball per fer, però el que tots vosaltres hàgiu volgut ajudar-nos en la nostra pel·lícula ens dóna els ànims suficients per continuar endavant.


Més informació:

Campaña de crowdfunding
TV•3 se suma a Piso compartidoTenemos buenas noticias para contarles. Paralelamente a la campaña de crowfunding que estamos realizando hemos recibido una carta de interés de Televisió de Catalunya mostrando su intención en adquirir nuestro documental una vez lo hayamos acabado.

Esto significa que de poder conseguir la financiación que nos falta, ya tendríamos la primera donación para la rehabilitación de nuevos pisos de acogida para personas sin hogar mediante la compra por parte de TV•3 de los derechos de emisión.

Ahora más que nunca les pedimos ayuda para poder soportar los gastos de post producción y poder así acabar el documental con la calidad que se merece una historia como esta.

Para convertirte en mecenas de Piso compartido entra en la Pagina del Proyecto - Piso Compartido -, haz tu donación y accede a una de las muchas recompensas.

Pedimos de ser posible reenviar este correo y la convocatoria a todos los que sea posible para ampliar nuestra comunidad. Juntos podemos hacerlo.

 

Campaña de crowdfunding

Con el fin de poder hacer frente a los gastos de post producción de nuestro documental Piso compartido, hemos lanzado una campaña de crowdfunding o micromecenazgo, desde aquí podréis realizar aportaciones a nuestro proyecto, comenzar a formar parte de él y obtener entradas anticipadas al estreno, copias en dvd, y descargas on line entre otras cosas. Pero lo más importante es que de esta manera podremos aportar nuestro granito de arena para mejorar la situación de las muchas personas sin hogar que viven en las calles de nuestras ciudades.

Pagina del Proyecto - Piso Compartido -

En esta página podrán encontrar toda la información, el trailer del documental y cómo ayudar a que podamos acabarlo con la máxima calidad tanto técnica como profesional posible.

Desde ya agradecemos vuestra colaboración y si os es posible, os pedimos reenviar este correo a todos vuestros contactos. Recordad también que todos los beneficios posteriores que surjan del documental serán donados para la rehabilitación de nuevos pisos de acogida para personas sin hogar.

 Documental Pis Compartit

Col•laborem amb la rehabilitació de nous pisos.


Ja hem acabat les gravacions del documental Pis compartit gràcies a la coproducció amb Any10 Produccions, i ara toca començar l'etapa de guió i post producció. Per poder assumir els costos d'aquesta fase, penjarem el projecte en la plataforma de Crowdfunding verkami.com (on la gent fa petites col•laboracions econòmiques fins assolir els objectius)

A la vegada, vam decidir amb tot l'equip que, de poder tirar endavant el documental per aquesta via, tots els beneficis que es generin amb el documental ja acabat (a través de passis en diferents espais, cadenes de televisió, etcètera) es donaran directament per a la rehabilitació de nous pisos per a gent sense llar. Creiem que és el més just i alhora una oportunitat per a poder col•laborar amb la gent que tant ens va ajudar en aquest projecte.

Aviat els donarem més informació pels quals puguin i vulguin ajudar-nos i formar part d'aquest documental.

- Todos los derechos reservados- Detotarreu - info@detotarreu.com -
Power by Clipweb.com.ar